תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם | בלוג חתונות – מיי דיי

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ’ ישראלי לחתונה שלכם

לוקיישן שחוגג את כל מה שיפה בארץ, פירות הדר בעיצוב וגם בתפריט, מטבח שעושה כבוד לתוצרת המקומית והרבה מאוד קקטוסים: כך תהפכו את היום הגדול שלכם לחגיגה ישראלית

במסגרת החיפוש אחר השראה, כלות רבות מוצאות את עצמן בפינטרסט או בעמודי אינסטגרם תוצרת חוץ, שוטפות את העיניים בחתונות פוטוגניות שהתקיימו בארה”ב או באירופה. לחתונות שנערכו מעבר לים בהחלט יש את היופי שלהן, אך הנוף, מזג האוויר והאווירה בארץ די שונים. מעבר לזה, לפעמים הרעיונות הכי טובים ומעוררי השראה נמצאים ממש מתחת לאף.

נדמה שיותר ויותר כלות מבינות זאת, ובוחרות לוותר על אסתטיקה מחו”ל לטובת משהו קצת יותר מקומי. ואכן, לאחרונה הגיעו לאתר פניות רבות מכלות שמתחשק להן להוסיף טאץ’ ישראלי-שורשי לחתונה שלהן, אבל גם fine ומעודכן, אך לא בטוחות איך לעשות את זה. צוות My Day החליט להרים את הכפפה, לעזוב ליום אחד את המשרדים שבמרכז תל אביב, ולהגיע ליום צילומים מיוחד בקיבוץ, בקיו – גן אירועים בגליל ים. הישראליות, המשפחתיות והחיבור לאדמה היו הקונספט שעמד במרכז יום הצילום. במשך 70 שנה התפתח פה משהו משלנו, שהוא תוצר של שילוב בין מזרח ומערב וקיבוץ גלויות. בעצם, אם חושבים על זה, היום הגדול מהווה רגע סופר מתאים לחגוג את כל העושר הזה, ולהוסיף לאירוע טוויסט ארצישראלי ומשמח.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

ה’קיו’ שבגליל ים מהווה תפאורה לא פחות ממושלמת שבה אפשר להוציא לפועל הפקה שכזו. בגן האירועים ניתן למצוא שפע צמחייה שמתאימה ללוקיישן ולעונה, מטבח עשיר, ומעל הכל, וייב ישראלי-קיבוצניקי בטעם של פעם שקשה להגדיר במילים. אז אם מתחשק לכם להפגין אהבה למולדת ביום החתונה שלכם, קבלו 5 דרכים מהממות לעשות זאת:

בחרו בלוקיישן המתכתב עם הנוף הישראלי הטיפוסי

למשמע המילים ‘נוף ישראלי טיפוסי’, רוב האנשים מדמיינים פרדסים, שדות חיטה, גפנים ומטעי זיתים. אלו מהווים חלק מקו הנוף המקומי מאז ומעולם, ומביאים איתם ערכים של פשטות וחיבור לקרקע ולטבע. גווני הירוק האופייניים לארץ נראים קצת אחרת מאלו שמגיעים מחו”ל, ואפילו התאורה בארץ נראית שונה תחת השמש המזרח תיכונית הקופחת. נכון, אם מחפשים היטב אפשר למצוא פה ושם פינות בעלות אופי קצת יותר אירופאי, אבל זה ממש לא הכרחי כשהאופציה המקומית יפה לא פחות.

ב’קיו’ השכילו להבין זאת: ראשית, גן האירועים ממוקם בקיבוץ, על כל המשתמע מכך, ובאותה נשימה הוא ממוקם במרחק קילומטרים בודדים מתל אביב. הדרך אליו עוברת בין פרדסים, מה שכמובן מכניס בקלות לאווירה הישראלית-אותנטית המבוקשת. פעמים רבות, אותם פרדסים מארחים צילומי חתן-כלה של זוגות שרוצים להוציא את המקסימום מהאווירה הישראלית. ההרגשה הכל-ישראלית הזאת בהחלט נוכחת בהפקה, ומתבטאת היטב בצילומים של שיצו צלמים.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

שלבו פירות הדר בתפריט הקוקטיילים

פירות הדר היו מזוהים עם ישראל ממש מראשית דרכה, כאשר התפוזים שיוצאו לכל העולם היו גאווה לאומית. מאז אמנם עברנו כברת דרך, אבל הקשר בין ישראל ופירות ההדר נשאר, ועד היום טעמם של תפוזים, אשכוליות וקלמנטינות עושה כמעט לכולנו טוב על הלב. מכאן, הבחירה לשלב אותם בתפריט הקוקטיילים בחתונה היא לגמרי מתבקשת. אמנם פירות יער או פירות טרופיים מביאים איתם אווירה של ארץ רחוקה, אבל תפוזים ואשכוליות הם לגמרי משלנו.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

אל תחששו לשלב פירות הדר גם בעיצוב

הצבעוניות של פירות הדר, ובפרט של אשכולית אדומה, יכולה לחולל פלאים בעיצוב. אשכוליות חצויות שמונחות במרכזי השולחנות מביאות איתן משב רוח מרענן, מפיצות ריח נעים, ומעידות על חשיבה עיצובית מחוץ לקופסה.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

הגישו פירות וירקות טריים מתוצרת מקומית

שפע השמש שארצנו התברכה בה עושה טוב לחקלאות המקומית, ומכאן למטבח המקומי כולו. למעשה, כמעט ואין ישראלי שחוזר מחו”ל בלי לומר את המשפט המתבקש “כמה שהתגעגעתי לפירות והירקות של הארץ”. כאשר מוסיפים את חומרי הגלם המשובחים לטכניקות שהן מפגש בין מזרח ומערב – השמחה רבה. בחתונה ישראלית תוכלו למצוא שלל סלטים טריים ורעננים מכל טוב הארץ, אשר כוללים רכיבים שכולנו מכירים ואוהבים, ממש כמו הסלטים שמכינים ‘טעם וצבע’, קייטרינג הבית של ה’קיו’.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

השתמשו בצמחייה ברוח ישראלית

בעבר, כמעט כל הכלות חלמו לעצב את האירוע שלהן עם פרחים, וכמה שיותר מהם, לרוב בגוונים פסטליים מעודנים. בשנים האחרונות המגמה משתנה, ויש פתיחות רבה יותר למראה קצת יותר מחוספס ושובב. אפילו מעבר לים אפשר לראות אלטרנטיבות ראויות לפרחים, בדמות טרנד הקקטוסים שמלווה אותנו בשנתיים האחרונות. האמת, אנחנו הישראלים יכולים להגיד בגאווה שהקדמנו את הטרנד: הקקטוסים מהווים חלק מהנוף שלנו מאז ומתמיד, ולראיה, ילידי הארץ מכונים על שם צמח קוצני – צברים. בנוסף לכל, השילוב של פרחים בייבוא מאירופה עם האקלים הישראלי לא תמיד עובד, וזנים רבים לא מצליחים לשרוד במשך כל שעות האירוע בשמש. בקיצור, פרחים הם כבר מזמן לא בגדר מאסט, ואפשר לגמרי להחליף אותם בסוקולנטים, קקטוסים ובסקלת צבעים אחרת. על הדרך כלות יכולות ליהנות מדאגה אחת פחות, שכן אלו צמחים עמידים יחסית לשמש שלא ייבלו אחרי כמה שעות.

Dushka Design Studio לקחה את התובנה הזאת כמה צעדים קדימה בהפקה. את מקומם של הפרחים במרכזי השולחנות החליפו סוקולנטים וקקטוסים קטנים בכלי חרס וקרמיקה, ופרחים קטנים ועדינים כמו קמומיל לבן וזנב שועל סגול העניקו זריקת צבע. כמו כן, שולבו בשולחנות ראנרים ממקרמה וכלי וינטג’. כל אלו העניקו לעיצוב הרגשה של בית ישראלי חם ומחבק.

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

תוצרת הארץ: 5 דרכים להכניס טאץ' ישראלי לחתונה שלכם

לוקיישן: הקיו

עיצוב: Dushka Design Studio

צילום: שיצו צלמים

שמלת כלה: חגית כסיף

איפור ושיער: אסתי ביטון

דוגמנית: דנה קושניר

קייטרינג: טעם וצבע

הפקה: My Day

קטגוריות
צילומים,הפקות שלנו,המגזין
תגיות
אסתי ביטון,הקיו,הקיו- גן אירועים בגליל ים,חגית כסיף,שיצו צלמים
Menu Title
x