מרימים את הבר

קלילים, ייחודים, פוטוגנים ומרוממי מצב רוח – קוקטיילים הם ללא ספק גם אופציה אולטימטיבית לשדרוג עמדת הבר בחתונה שלכם וגם משדרגי אווירה שנותנים טוויסט איכותי וקוסמופוליטי. אבל בואו נודה על האמת – מה שנמצא בדרך כלל באירועים הם לא יותר מקוקטיילים בנאליים שנעשים על ידי ברמנים עם הכשרה מינימליסטית בתחום – כאלה שמיד גורמים לנו לפזול לעבר היין והקאווה ולוותר על התענוג. אבל, אחרי שהמיקסולוגים המנוסים הצליחו להכניס את הקוקטיילים לשיא סצנת הברים התל אביבית בשנה האחרונה, עכשיו הם מביאים את הבשורה גם לתחום החתונות  ומקומות מביני עניין כבר דואגים להכניס את זה לרוטינה.

קפצנו לביקור אצל המיקסולוגים של ה-Fat Kat, בר הבית של מתחם האירועים החדש והסופר שווה LAGO, שמראים לנו שעם מעט תעוזה והסתכלות קצת שונה על עולם הברים באירועים, ניתן להוסיף לתפריט החתונה קוקטיילים שווים בדיוק כמו בברים הכי חמים – כאלה שיפתיעו את האורחות והאורחים ויוסיפו פן ייחודי נוסף ליום הגדול שלכם. כי כשהבר בחתונה שלכם הוא כזה משתף פעולה בבניית תפריט הקוקטיילים שלו עם ברים נבחרים מתל אביב כמו ה-223 וה-Bell Boy – אין ספק שמובטחת לכם ולאורחים שלהם הנעה מובטחת.

״אנחנו החלטנו להציב רף חדש, אחר ממה שמקובל״, מספר לנו הבעלים של  Fat Kat. ״זה מתחיל כבר בברמנים שלנו שבעלי נסיון רב – חלקם מיקסולוגים שלמדו את המקצוע, ממשיך בתפריט הרחב, חומרי הגלם, השילובים היצירתיים והפרזנטציה עצמה – התוצר הסופי”.

מרימים את הבר

ומה לגבי הטרנדים שיכבשו את הברים? כאן דווקא מחפשים כיוונים אחרים ממה שחם בעולם האלכוהול ומתמקדים בשילובים המעניינים. “מה שחשוב בעינינו הוא היצירתיות וחומרי הגלם שמשתלבים זה בזה. בין אם מדובר בקוקטייל על בסיס ג’ין כשהוא משולב עם מלפפונים, בזיליקום ושאר מרכיבים מרעננים או קוקטייל טרופי בשילוב של רום וייגר. כמובן שגם הפרזנטציה חשובה, ולאחר ההכנה חשוב שגם המשקה יגיע אל האורח בכוס במראה מרשים וייחודי”.

אז אחרי שעשו לנו חשק ללגום קוקטייל מרענן, קפצנו לביקור בבר הבית של לאגו שם חיכה לנו בר עם נוף מהמם ומיקסולוגים מנוסים המציגים לנו בפנינו בוידאו קייצי ארבעה קוקטיילים מצננים לעונה החמה, בסגנונות שונים ובמגוון טעמים מעניינים. רוצים לנסות להכין לבד? תגללו מטה להוראות הכנה מדוייקות. הפי האוור מתחיל עכשיו!

מרימים את הבר

 מרימים את הבר

קוקטייל בהשראת תרבות הג’ין המתחזקת בעולם.

למי זה מתאים? נשים וגברים המחפשים קוקטייל עדין בטעם מרענן.

לוקח אותנו ל… בטן-גב בחופי קנקון.

מדד המעוף (רמת השיכרות מ-1 עד 5): 4

רכיבים:

50 מ”ל הנדריקס

15 מ”ל קואנטרו

25 מ”ל מיץ מלפפונים מסונן

15 מ”ל מיץ ליים טרי

2 עלי בזיליקום

ג’ינג’ר ביר או ג’ינג’ר אייל

הוראות הכנה:

לשקשק את המרכיבים עם קרח, לסנן לכוס גבוהה מלאה קרח, להשלים בג’ינג’ר אייל ולערבב, לקשט בג’ינג’ר מסוכר על קיסם ועלה בזיליקום.

  מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר  מרימים את הבר מרימים את הבר

מרימים את הבר

בהשראת הבלאדי המרי הקלאסי, הקוקטייל הנמכר ביותר בעולם.

למי זה מתאים? מי שמחפש קוקטייל קלאסי עם טוויסט, משקה שהוא כמעט ארוחה.

לוקח אותנו ל… צהריים על שפת הבריכה בזנזיבר.

מדד המעוף (רמת השיכרות מ-1 עד 5): 3

רכיבים:

60 מ”ל סטולי

8 עגבניות שרי

2 דש ביטר טרוט סלרי ביטרס

כפית חזרת טרייה מגוררת

3 טיפות טבסקו

מיץ מחצי לימון

כפית סוכר

מלח פלפל

הוראות הכנה:

כותשים את העגבניות בשייקר, מוסיפים קרח ומרכיבים. שיפטינג בין שני שייקרים עם קרח, מזיגה לכוס נמוכה עם כתר מלח שום. קישוט בסלרי, אספרגוס צרוב בלהביור ומקל לחם או בייגלה.

מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר

 מרימים את הבר

קוקטייל בהשראת טרנד היגרמייסטר שחזר לשלוט בברלין.

למי זה מתאים? צעירים וצעירות המוכנים לקרוע את הרחבה.

לוקח אותנו ל… מסיבה באזור הכי שווה בברלין.

מדד המעוף (רמת השיכרות מ-1 עד 5): 5

רכיבים:

40 יגרמייסטר

25 רום מתובל סיילור ג’רי

25 מיץ אשכוליות אדומות

15 מיץ ליים טרי

10 סירופ דבש ורוזמרין ביתי

3 דש ביטר טרוט ארומטיק ביטרס

הוראות הכנה:

שקשוק המרכיבים עם קרח, סינון לכוס בול מלאה קרח כתוש, הקצפה בקצפת רכה של מנגו וגרידת לימון, קישוט במקל קינמון בוער ונענע.

  מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר

 מרימים את הבר

בהשראת קוקטייל קלאסי בשם Don’t Tell.

למי זה מתאים? מי שמחפש טעם מתוחכם ומורכב.

לוקח אותנו ל… תערוכה עם קוד לבוש פורמלי בניו יורק.

מדד המעוף (רמת השיכרות מ-1 עד 5): 5

רכיבים:

40 מ”ל רמי מרטן VSOP

15 מ”ל שרטרז צהוב

10 מ”ל ליקר מרצ’ינו בולס

15 מ”ל מיץ ליים טרי

10 מ”ל מי סוכר

10 מ”ל חלבון

2 ענף רוזמרין

הוראות הכנה:

להוסיף קרח ומרכיבים, לשקשק ולסנן לכוס קופ מקוררת, לקשט ברוזמרין.

  מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר מרימים את הבר

לוקיישן: Lago

בר ומיקסולוגים: Fat Kat לLago

צילום סטילס: נטלי שור

צילום וידאו: Paper Hearts

תפריט קוקטיילים: לה קליגרפיה

מרימים את הבר

***

מרימים את הבר

** הכתבה נכתבה בשת”פ עם LAGO

** תיקון לכתבה: תפריט הקוקטיילים של לאגו לא נבנה בשיתוף שירותי הבר של 223 ובלבוי כפי שצויין לפני כן בכתבה

קטגוריות
השראה,טיפים ועצות
תגיות
LAGO,paper hearts,בר,קוקטיילים,קוקטיילים לחתונה
Menu Title
x