כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע' | מגזין חתונות – מיי דיי

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב’טעם וצבע’

אחד הדברים החשובים בחתונות של היום הוא האוכל. שאלנו שלוש כלות שהתחתנו עם חברת הקייטרינג 'טעם וצבע' על החוויה שלהן, וקיבלנו תשובות מעניינות

אם תשאלו את האורחים בחתונה שלכם מה הדבר שהכי חשוב להם, הם יענו לכם: “האוכל”. זה אחד החלקים המשמעותיים ביותר בארגון חתונה, ובסופו של דבר, כשידברו על החתונה שלכם ככל הנראה יזכירו את מה שהוגש לשולחן. נכון, גם לעיצוב, לאווירה ולכל הדיטיילז הקטנים והאישיים יש חשיבות ומשמעות, אבל לאוכל היה ונשאר מקום של כבוד בחתונות ישראליות.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: פייר מיקל כהן

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: etlzion

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: etlzion

היום יש שפים וחברות קייטרינג רבות שמציעות את שירותיהם לחתונות, וכשזוגות שואלים את עצמם מי יבשל בחתונה שלהם אין ספק שההתלבטות היא גדולה. החלטנו לשאול את הכלות בקהילת הכלות של My Day אם להן יש תשובה בנושא החשוב הזה. בסקר שנערך, שבו נשאלו המאורסות איזו חברת קייטרינג היו רוצות בחתונה שלהן, עמדו לבחירתן תשע חברות קייטרינג שונות. למקום השלישי הגיעה חברת הקייטרינג ‘מזל טלה’ עם 14.49% מהקולות, למקום השני הגיעו יחד ארז קומורובסקי ורן שמואלי עם 18% מהקולות כל אחד, ולמקום הראשון והפופולרי ביותר הגיעה חברת הקייטרינג ‘טעם וצבע’ עם 42.03% מהקולות. עם הנתונים המעניינים האלה יצאנו לבדוק עם זוגות שכבר התחתנו עם ‘טעם וצבע’ איך הייתה החוויה, והנה התשובות לפניכם.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: מוסיקה פלוס צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: מוסיקה פלוס צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: מוסיקה פלוס צלמים

***

החתונה של ענבר ואפיק

תאריך חתונה: 19.10.2018

לוקיישן: ג’ונה

מספר אורחים: 210

קצת על החתונה שלכם: “הקונספט של החתונה היה שישי בצהריים, פרחוני, קליל ואינטימי. הייתה לנו חתונה לא דתית ואח שלי חיתן אותנו. הוא כתב את הטקס, ובמקום שבע ברכות המשפחה אמרה את הדברים. היום אנחנו ידועים בציבור וחתמנו על הסכם זוגיות. ביום החתונה ישנו במלון West Lagoon, אני ישנתי בסוויטה עם חברה והוא ישן בחדר עם המלווה לו. אחרי שנפגשנו המשכנו לצילומי זוגיות במלון עצמו ועלינו לאולם להסתובב בקבלת פנים”.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

מה הכי אהבת בקייטרינג: “אהבתי הכל! גם את היחס שלהם מהרגע הראשון עד לאחרון, המנהל מטעמם והשף שלהם שהיה פשוט מעולה. יצאנו מהטעימות בהלם. היה טעים בטירוף. הם מאוד זמינים, ולכל בקשה שלנו הם נענו. ביקשנו לשנות טיפה בין המנות – למשל לקחנו מנה ראשונה בתור עיקרית והוספנו לה תוספת מהעיקרית, ולא הייתה להם שום בעיה. אכלתי מהאוכל בקבלת פנים ואני יודעת שהם התייחסו לכל ההערות, והיה בדיוק כמו שביקשתי”.

מה התגובה הכי מפתיעה ששמעת מהאורחים: “שזה ממש ברמה של מסעדה!”

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

למה כדאי לכלות אחרות לבחור ב’טעם וצבע’: “הם ברמה הכי גבוהה שיש, הטופ של הטופ, מהטעם של האוכל ועד לשירות”.

מנה מיוחדת שאהבת: “עמדה מקבלת הפנים שנקראת דלי בשרים: עמדה עם צ’וריסוס בגריל, חזה הודו בעישון, לחמניות תפוחי אדמה, ממרח חצילים וממרח כבדים – עמדה מעולה”.
“אי אפשר גם בלי מילה על הקינוחים: צ’וריסו, טפיוקה, גלידה אמריקאית, טראפלס שוקולד ומוס שוקולד איכותי עם המון תוספות. הכל טעים ברמה בלתי רגילה”.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: שיצו צלמים

  ***

החתונה של קשת ובנג’מין

תאריך חתונה: 7.4.2019

לוקיישן: ג’ונה

מספר אורחים: 415

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

 קצת על החתונה שלכם: “הייתה חתונה מאוד פיין עם הרבה פרחים. חמותי מפיקת אירועים אז היא מכירה את העולם הזה ועזרה לנו מאוד. החלטנו לפצל את קבלת הפנים, כך שעשינו דוכנים מסוימים משש עד שבע, ולאחר מכן התחילה החופה, שהייתה חופת שקיעה. אחרי שהחופה הסתיימה המשכנו עם דוכנים אחרים ומלצרים מסתובבים, ואז נכנסנו לאולם ועשינו הגשה קלאסית.”

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

מה הכי אהבת בקייטרינג: “היה ממש נעים לעבוד איתם והם שיתפו איתנו פעולה בכל דבר. הם ממש זרמו איתנו על הפיצול שביקשנו – הם נתנו את הדעה המקצועית שלהם, אבל מצד שני גם הבינו את מה שאנחנו רוצים. הם היו מאוד זמינים, ופשוט הרגשתי שיש מישהו שאכפת לו, והם לא באים לסמן “וי”. החוויה מאוד חשובה להם וגם בזמן החתונה הם הגיעו לאולם, ובדקו שהכל עובד טוב”.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: גילעד משיח

מה התגובה הכי מפתיעה ששמעת מהאורחים: “המשפחה של בעלי צרפתים והם מאוד ביקורתיים באוכל – ואפילו הם אמרו שהם התפוצצו. אנשים יצאו מהחתונה ואמרו לנו שהם פשוט לא יכולים לאכול עוד. גם אנחנו הספקנו לאכול בחדר חתן כלה, וגם בעלי שהוא ביקורתי באוכל, אכל והיה מאוד מרוצה”.

מנה מיוחדת שאהבת: “אני מאוד אוהבת דגים נאים, ועמדת הדגים הייתה מצוינת”.

 

 

***

החתונה של הילה ויהודה

תאריך חתונה: 2.1.2019

לוקיישן: הקיו

מספר אורחים: 300

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

 קצת על החתונה שלכם: “התחתנו בחורף והחתונה שלנו הייתה פשוט בקונספט חורפי. בתוך הקיו יש אח ופרקט והייתה אווירה ממש חמימה. אחות של בעלי הייתה אחראית על העיצוב והיא הוסיפה לנו שרשראות עם תמונות, פיירי לייטס ולוכדי חלומות. על הפסנתר הנחנו תמונות של הסבים והסבתות, ההורים ושלנו. הייתה תחושה קלאסית ופייתית. גם האוכל התכתב עם הקונספט, והגשנו סנגרייה חמה בכניסה וסחלב ביציאה, מרקים בבופה ובמנות העיקריות תבשיל קדרה”.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

מה הכי אהבת בקייטרינג: “היחס של דורון השף היה מדהים. אחרי הטעימות רצינו לבדוק עוד מנות, והוא נפגש איתנו שוב וייעץ לנו באופן פרטני על מנות נוספות. אמא שלי רצתה סלט מסוים והוא פשוט הלך והכין לה אותו – ובסופו של דבר גם הגשנו אותו. הוא נתן לנו עצות ספציפיות, אבל לא הכריח אותנו לבחור שום דבר – הוא נתן את הדעה המקצועית שלנו אבל נתן לנו להחליט. כולם יצאו מהטעימות ממש מרוצים וזה לא מובן מאליו. גם אחרי הטעימות שהמשכתי לשאול שאלות הוא ענה בצורה ממש מקצועית.”

“אחד הדברים שהכי היו חשובים לי הוא הנראות של הדברים – וב’טעם וצבע’ הם ממש מקפידים על כל הפרטים הקטנים. הדוכנים היו ממש יפים ומסודרים וגם כלי ההגשה שהם משתמשים בהם מאוד יפים”.

מה התגובה הכי מפתיעה ששמעת מהאורחים: “גם החברים שאומרים את האמת בפנים אמרו שהאוכל היה מעולה”.

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

כלות מספרות: החתונה הקולינרית שלי ב'טעם וצבע'

צילום: אבי דואק

למה כדאי לכלות אחרות לבחור ב’טעם וצבע’: “אני בחרתי בהם בגלל ששמעתי עליהם המון דברים טובים. תמיד חשבתי שאוכל של חתונות לא משהו ובסופו של דבר ממש הופתעתי. הם הוציאו אוכל ל-300 איש והכל היה מעולה. ממש אפשר לסמוך עליהם, הם בנו איתנו תפריט אישי שהתאים לנו ונתנו לנו מנות שהשתלבו בהרמוניה אחת עם השנייה”.

מנה מיוחדת שאהבת: “תבשיל הקדרה היה מצוין”.

קטגוריות
מידע שימושי,נעים להכיר,המגזין
תגיות
טעם וצבע,אוכל,הקיו- גן אירועים בגליל ים,קייטרינג,שיצו צלמים,ג'ונה | jonah
Menu Title
x