הצצה להכנות לחתונה של בר זומר | מגזין חתונות – מיי דיי

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

בחודש הבא צפויה בר זומר להתחתן עם ארוסה בשנה האחרונה, אביב כהן. במסגרת ההכנות לחתונה, הצטלמה בר לסדרת רשת מקורית "חתונה ללא פשרות", המתעדת אותה נפגשת עם ספקים מעולם החתונות לקראת היום הגדול. הצטרפנו לצילומים והבאנו לכן טעימה מאחורי הקלעים

 

בר זומר בת ה-26 היא אחת הדוגמניות המוכרות והמצליחות כיום בישראל, ובחודש אוגוסט היא עתידה להתחתן עם בחיר ליבה, אביב כהן. לפני כמעט שנה אביב הציע לבר נישואין במהלך חופשה רומנטית בטאיוואן, הצעה שתועדה היטב בחשבון האינסטגרם שלה המונה מעל ל-600 אלף עוקבים ועוקבות. כעת באמצעות אותו חשבון אינסטגרם מצליח, בר נותנת למעריצים הצצה מקרוב להכנות שלה לקראת החתונה, עם סדרת רשת מקורית בשם “חתונה ללא פשרות”, שהופקה בחסות מותג הוודקה הסופר פרימיום Grey Goose. צוות My Day הצטרף לצילומי הסדרה, במהלכה נפגשה בר עם מגוון מומחים מעולם החתונות, והשיג עבורכם מבט מאחורי הקלעים, לצד ראיונות וטיפים מבר ומהספקים, במיוחד לכלות My Day.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מתוך צילומי הסדרה “חתונה ללא פשרות”. צילום: שוקה כהן

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

תחנה ראשונה: שירותי בר

התחנה הראשונה אליה הצטרפנו הייתה אולם האביגדור התל אביבי, ושם נפגשנו עם אביעד דניאל, אחד השותפים בשירותי הבר 647 Bar Experience. מדובר בחברת שירותי בר שעובדת גם במתחם האירועים אביגדור, וגם בהפקות שטח.

ספר לנו קצת על שירותי הבר 647, והיכן הייחוד שלכם בא לידי ביטוי?

הקמנו את 647 במטרה לענות על צורך שירותי יותר. אנחנו רוצים להעביר ללקוחות שלנו חוויה מסוימת, ומכאן שם המותג. מבחינתנו חתונה מוצלחת וללא פשרות מורכבת מהשילוש הקדוש של מוזיקה טובה, אוכל מעולה ומשקאות איכותיים. החוויה שאנחנו מעניקים באה לידי ביטוי לא רק במשקאות האיכותיים שאנחנו מספקים, אלא גם בזה שאנחנו לא “נשארים בבר”, אלא פורצים את הגבולות החוצה. אנחנו קוראים לזה “בר אקטיבי ברחבה”. למשל כבר בשלב קבלת הפנים אנחנו דואגים להוציא החוצה ברמנים שיסתובבו בין המוזמנים ויציעו משקאות, וכמובן שאנחנו נמצאים גם קבוע על רחבת הריקודים.

על אילו טרנדים בתחום המשקאות בחתונות אתה יכול לספר לנו?

יש כרגע דגש גדול מאוד על קוקטיילים. בין שמדובר על עמדות בודדות ובין שמדובר על בר קוקטיילים שלם. בתוך זה יש טרנדים של צורות הגשה שונות ויצירתיות, כמו הגשה בכלי take away  אסייתי, או בתוך גביע גלידה. כל מיני חידושים שגורמים לחוויה להיראות שונה מהרגיל. בנוסף יש טרנד חזק עכשיו של חתונות קונספט חדשניות, במסגרתן כל הצוות שלנו מצטרף לחגיגה. אם אנחנו מגיעים לחתונת פורים כל הצוות מתחפש גם כן, אם זו חתונת חוף סטייל פסטיבל ברנינג מן או מידברן, הצוות מתלבש בהתאם. קצת יוצאים מהמסגרת של המראה המעונב הקלאסי.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

קוקטיילים בגביעי גלידה זה הטרנד החדש. מתוך אתר world market

באילו בקשות מיוחדות מהזוגות אתם נתקלים לאחרונה?

אנשים היום יותר מבינים ומכירים, ולכן יש עכשיו עלייה בביקוש למשקאות ספציפיים, ולא רק לסוגים כלליים. לדוגמה במקום לבקש טקילה מבקשים פטרון, ובמקום וודקה, מבקשים גריי גוס. גם ג’ין בומביי זו בקשה שחוזרת על עצמה הרבה אצל הזוגות. אם נחלק את זה לחתנים ולכלות, אז לחתנים יותר חשוב המותגים הספציפיים כדי להבטיח איכות, ולכלות מאוד חשוב שיהיו משקאות קלילים וכיפיים כמו קוקטיילים או עמדות מגניבות. בסופו של דבר המטרה שלנו היא לתת מענה לצרכים הן של החתן והן של הכלה, ולהביא לתוצאה שבה כולם מרוצים.

מה הבקשה הכי מופרכת שנתקלת בה עד היום?

היו לנו לקוחות שביקשו שנגיש את המשקאות מהתקרה, אז הבאנו לוליינים שהשתלשלו על חבלים והגישו את המשקאות מלמעלה עד לאורחים שלמטה.

איזה טיפים בנוגע לבחירת שירותי הבר אתה יכול לתת לקוראות של My Day?

שירותי הבר בחתונה הם סופר חשובים ומתפקדים כחלק מרכזי באירוע. חוץ מהדי ג’יי, זה הספק היחיד שנמצא ונותן שירות באירוע מתחילתו ועד סופו, ולכן חשוב מאוד להקפיד על שירות טוב ומשקאות איכותיים, ולשים לב שיש יחס ברמנים גבוה – האידיאל הוא שעל כל 50 אורחים יהיה ברמן אחד. בנוסף חשוב לראות שהבר תמיד מסודר ונקי, עם הפרודוקטים המוצגים הכי טריים.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מתוך צילומי הסדרה “חתונה ללא פשרות”, עם הצלם אורי חיון

****

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

תחנה שנייה: קייטרינג

התחנה השנייה שלנו היא מסעדת קפה פופולר הממוקמת על דיזנגוף, תל אביב. שף המסעדה, אבי ביטון, הצטלם גם הוא לסדרת הרשת של בר זומר “חתונה לא פשרות”, הגיש מנות נבחרות וסיפר על האוכל בעולם החתונות כיום. גם איתו שוחחנו, וגילינו איך תחום האוכל בא לידי ביטוי באירועים מודרניים ואיפה עוד ניתן לחדש.

 מהם הטרנדים בתחום האוכל בעולם החתונות כיום?

טרנד יוצא דופן ומגניב במיוחד שצובר תאוצה היום, הוא הצבת עמדת קינוחים כבר בקבלת הפנים. זה השלב שבו מגיעים האורחים, רבים מהם כבר אכלו אחרי יום עבודה ארוך, ולכן לא מעוניינים במשהו חם או בשרי. להציע להם שם כוסות קטנות של מלבי, מוס שוקולד, קצת פירות או פיצוחים, זו יציאה של ממש. יש בזה משהו מאוד מהנה וקליל. כשיגיע שלב האוכל הם כבר יאכלו כמו שצריך. טרנד נוסף שקורה עכשיו, מתכתב עם גל הבריאות שחזק בשנים האחרונות. הוא בא לידי ביטוי עם הגשה למוזמנים שייקים של בריאות, קערות אסאי, או פירות טריים חתוכים כמו בתאילנד. אלו דברים שלא עולים הרבה אבל לגמרי משדרגים חתונה.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

קינוחים קלילים כבר בשלב קבלת הפנים. מתוך אתר the knot

דיברת עם בר על כך שהלו”ז הקבוע של מנה ראשונה – ריקודים – מנה עיקרית, משתנה. תוכל להרחיב על כך?

נכון. מתחיל להיות מהפך ממנות ראשונות ועיקריות עם הפסקות ריקודים ביניהן, לתפריט מסעדה, בו אפשר להזמין מה שרוצים ומתי שרוצים. בעיניי מאוד כיף לאכול 6-7 מנות קטנות וקלילות, במקום שלוש מנות עיקריות כבדות לבחירה. אנשים עדיין מאוד מקובעים למקום הזה של בשר, עוף ודג, ואני חושב שהגיע הזמן למשהו יותר מרענן. תקטינו את הצלחות, שימו פחות פחמימות, אורז, תפוחי אדמה ולחם, ושימו יותר דגים, בשר וירקות. זה טעים, קליל וכיף, וככה לאורחים שלכם יהיה יותר חשק וקל לקום לרקוד.

ומה לגבי האפטר פארטי? איזה אוכל מומלץ להגיש בשלב זה?

בדיוק ההפך ממה שאמרתי קודם. אני משוגע על האפטר פארטי, וזה השלב שחשוב להעמיס פחמימות טעימות ומושחתות. זה גם עוזר לספוג את האלכוהול, וגם אנשים שוב רעבים באחת בלילה. תגישו חצאי פיתות עם מעורב ירושלמי, המבורגרים קטנים, שווארמה, סביח לטבעונים, בורקסים טובים. פשוט להעביר את הפחמימות מאמצע החתונה, לסופה.

טיפים לקוראות של My Day?

להבין שאתם הולכים להאכיל ככל הנראה, מאות אנשים ביום החתונה. לכן, לאו דווקא מה שאתם הכי אוהבים זה מה שכולם ירצו. יש נטייה לזוגות לומר שבגלל שהם לא אוהבים חריף או כוסברה למשל, השף צריך להימנע מלהוסיף אותם למנות. או מבקשים לדוגמה לעשות אך ורק קינוחי שוקולד. מה שמצחיק זה שבסוף הכלה או החתן בקושי מספיקים לגעת באוכל, אבל הם הורידו מהחוויה של שאר האורחים. אז צריך לזכור לתת לקהל את מה שהוא אוהב ושיהיה מדגם מכל דבר, ולא להתעקש ולהתקבע רק על מה שאתם אוכלים.

****

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

תחנה שלישית: איפור

התחנה השלישית שלנו היא במלון נורמן בתל אביב, שבו שלי גפני עשתה איפור ניסיון לבר זומר ונתנה לה טיפים לחתונה שלה. פגשנו אותה לשיחה כדי לשמוע ממנה על הטרנדים בעולם האיפור, מה חשוב לזכור באיפור הניסיון, ומה צריך לדעת על ההתנהלות מול המאפרת ביום החתונה.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מתוך צילומי הסדרה “חתונה ללא פשרות”. בר זומר ושלי גפני

נתחיל מהשלב הראשון, פגישת איפור הניסיון. למה זה חשוב ומה כלה צריכה לדעת לקראת השלב הזה?

בניגוד לבר, רוב הבנות מעולם לא התאפרו לפני החתונה באופן מקצועי, וזה יכול להיות מאוד מלחיץ ששמים לך ריסים מלאכותיים, מייקאפ או משהו אחר שאת לא רגילה אליו, בפעם הראשונה ביום האירוע. גם הפוך, יכול להיות שיש מישהי שהתרגלה כל החיים לשים עיפרון שחור בתוך העיניים ופתאום ביום החתונה המאפרת לא שמה לה. מאוד קשה להתרגל לדברים ולרעיונות חדשים, ועל אחת כמה וכמה ביום החתונה שהוא כבר מלחיץ כשלעצמו. לכן חשוב מאוד לקיים פגישת ניסיון עם המאפרת שבחרת, אותה מקיימים בדרך כלל בין שלושה לארבעה חודשים לפני החתונה.

איפור וטיפוח הולכים יד ביד, מה צריכה להיות שגרת הטיפוח של כלה לקראת יום החתונה?

גם בלי קשר לחתונה, טיפוח עור הפנים הוא דבר חובה לכל אחת בכל יום. יש להקפיד בכל לילה לשטוף את הפנים מהאיפור ומהלכלוך שהצטבר במהלך היום, עם סבון שמתאים לעור הפנים שלה. לשים קרם לחות, ובבוקר גם קרם הגנה. לעשות מדי פעם פילינג עם סבון גרגירים, וכמובן לשתות מלא מים. מי שתתמיד על כל זה באופן קבוע, עור הפנים שלה יהיה מוכן ליום החתונה. בנוסף, כשאני נפגשת עם כלות אני רואה מי יותר צריכה טיפול פנים ומי פחות, ויודעת להפנות אותן למי שצריך. מאוד ממליצה להיפגש עם קוסמטיקאית או מומחה כמו רופא עור, כדי לאבחן את עור הפנים ולקבל כיוון לגבי מה כל אחת צריכה.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מי שתקפיד על שגרת טיפוח נכונה, תגיע מוכנה ליום החתונה. מתוך אתר galmeetsglam

באילו טעויות איפור נפוצות את נתקלת לרוב?

הרבה פעמים נשים מתעקשות על גוון מייקאפ שלא מתאים לגוון העור שלהן, וזה ביג נו נו. אולי יש פעמים שלא רואים את זה בעין רגילה, אבל כשמצלמים עם פלאש, פתאום מתגלה מסיכה של פורים על הפרצוף. אז כן, בתור המאפרת אני דואגת שלאורך כל התהליך אקבל החלטות יחד עם הלקוחה – הסגנון, הגוונים, איך העין תיראה, אבל על הבסיס אני בשום אופן לא מוותרת וההתאמה חייבת להיות מושלמת. טעות נוספת נפוצה, היא נשים שביום יום שלהן שמות איפור בסיס מאוד קליל כמו cc cream, ומבקשות את אותו בסיס ליום החתונה. כלות, בעיקר כאלה שמתחתנות בחום של הקיץ הישראלי, צריכות להבין שללא בסיס יציב ועמיד, האיפור פשוט לא מחזיק.

כמה קריטית ההתאמה בין האיפור לבין השיער והשמלה?

מאוד קריטית. אנחנו בעצם מספרות סיפור, אם השמלה נסיכותית אז ממשיכים את הקו הזה לאיפור והשיער. אם הסגנון הוא יותר וינטג’ וקול עם סנדל שטוח, האיפור הוא בהתאם. עניין הטוטאל לוק מאוד חשוב.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מתוך צילומי הסדרה “חתונה ללא פשרות”. בר זומר ושלי גפני

כמעט כל הכלות שמתראיינות למדור חתונות אמיתיות במגזין שלנו, מספרות שהן ביקשו מהמאפרת “איפור טבעי. איך זה בא לידי ביטוי אצלך בתור מאפרת?

קודם כל זה נכון, 99% מהכלות שמגיעות אליי אומרות לי שהן רוצות “הכי טבעי”. אחרי כל כך הרבה שנות ניסיון הבנתי סוף סוף שטבעי של אחת הוא לא הטבעי של השנייה, ולמעשה קיימת סקאלה מאוד רחבה של מהו “טבעי”. צריך להבין שהכוונה מאחורי הבקשה הזו היא פשוט מינימום של שימוש בצבעים בולטים על העיניים, היילייטר עדין ובלי סומק או ברונזר מוגזמים. אני באופן אישי בהחלט מאמינה שכלה צריכה להישאר היא ביום החתונה ולהרגיש בנוח. תפקיד האיפור הוא להבליט את המאפיינים הכי טובים שלה ולא ליצור משהו שלא קיים.

טיפ אחרון לכלות של My Day?

תבואו רגועות ומוכנות. תחפשו השראה כדי להבין מה אתן רוצות, לא לבוא למאפר/ת ולתת יד חופשית ואז אולי גם להתאכזב, אלא תדריכו אותם ותנו להם כיוון. כשאנחנו בתור מאפרים רואים את הלקוחה, אנחנו רואים רק את הפנים היפות שלה, לא את האופי ואת מה שהיא אוהבת על עצמה. לכן מאוד חשוב לומר מה את מעדיפה ויחד מצליחים להוציא את התוצאה הטובה ביותר. המטרה הסופית היא שלא יגידו לך ביום החתונה “איזה יופי את מאופרת”, אלא שיגידו לך “איזה יופי את נראית”.

****

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

תחנה רביעית: בארבע עיניים עם בר זומר

התחנה הרביעית והאחרונה שלנו נוחתת אצל בר זומר. באחת ההפוגות בין הצילומים לסדרת הרשת, ישבנו איתה לשיחה ובדקנו מה מדד ההתרגשות לקראת החתונה, כמה זמן היא מקדישה לארגונים, וגם מה היא אוהבת במגזין My Day.

החתונה שתהיה באוגוסט, תסגור מעגל אחרי שנה שלמה של אירוסין. כמה זמן מתוך התקופה הזו אתם מתכננים את האירוע?

נכון, בחתונה שלנו זה יהיה שנה. האמת שכבר אחרי שבועיים מאז ההצעה התחלנו לחשוב מה אנחנו רוצים. את המפיקה אירית רחמים סגרנו מיד, ואיתה התחלנו את כל התהליך. קודם סגרנו את האולם, ולאחר מכן את הדי ג’יי והצלם. התחלנו להתכונן ליום הזה הרבה זמן מראש, ואת הדברים הגדולים היה לנו חשוב לשריין כמה שיותר מוקדם. בדברים הקטנים יותר התחלנו להתעסק כמה חודשים לפני, למשל על שמלת הכלה התחלתי לחשוב ממש לאחרונה. כל כלה מתכוננת לזה אחרת. יש לי חברות שתכננו את החתונה 3 חודשים לפני ותקתקו, ויש משוגעות כמוני שמתכוננות שנה לפני. האמת שאני גם צריכה להודות לעבודה שלי, שבזכותה אני מכירה וסגרתי חלק גדול מהספקים.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

הצעת הנישואין של אביב ובר. מתוך עמוד האינסטגרם של בר זומר

כמה זמן תכנון החתונה מצריך ממך ביום יום?

אני לא אגיד שזה כל היום שלי, אבל אין ספק שאני משקיעה בזה המון זמן ואנרגיות. אני מנהלת מלא שיחות והתכתבויות עם ספקים כל הזמן. היתרון הוא שבגלל שהתחלתי לעבוד על זה לפני שנה, התכנון התפרש על פני יותר זמן. עכשיו בגלל שזה מתקרב זה קצת יותר לחוץ אבל עם זאת זה מרגש ממש.

יש קונספט ספציפי שאתם הולכים עליו?

נסגרנו על קונספט אחרי שנסגרנו על האולם. בעיניי יותר נכון קודם למצוא את המקום לאירוע, להבין מה הוא משדר, ואז להחליט מה יתאים. יש מקומות שיש להם סגנון מאוד ספציפי ויש מקומות שנראים כמו האנגר ואפשר לעצב בפנים מה שרוצים. אנחנו בחרנו באולם הלוקה שהוא כבר די גרסה שלמה של עצמו והוא פשוט מעוצב יפהפה, אז החלטנו לא לגעת יותר מדי. זרמנו עם המראה של המקום והלכנו על סגנון מאוד קלאסי וטבעי, עם דגש על הטבע, הירוק והעצים.

לחלק הכי מעניין – מה התכנון מבחינת הלוק שלך? סגנון נסיכה מהאגדות או אולי יותר מודרני וקליל?

האמת שזה יהיה שניהם. לוק הכניסה לחופה יהיה יותר נסיכותי ודרמטי והשני יותר קליל למסיבה. יתכן ויהיה גם לוק שלישי שיהיה אפילו עוד יותר משוחרר וכיפי שאוכל לרקוד, לקפוץ ולהתפרע.

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

מתוך עמוד האינסטגרם של בר זומר

במסגרת סדרת הרשת שלך “חתונה ללא פשרות”, נפגשת עם ספקים מומחים בתחומם מעולם החתונות, כמה מהם חידשו או שינו לך את הדעה?

המפגש עם כולם מאוד תרם לי. מדובר באנשי מקצוע מהשורה הראשונה בתחומים שלהם, הם עושים את זה שנים, ולכן מאוד חשוב להקשיב לטיפים שלהם שמגיעים מניסיון. בכל מפגש עם ספק צריך להפנים את העצות שלהם, וכך להגיע לתוצאה של חתונה מהממת ומושקעת. אני לא חושבת שצריך להגזים במחירים אבל כן להביא את הטופ של הטופ.

תני לנו כמה מילים על מגזין My Day ואיפה זה פוגש אותך בתור כלה לעתיד

אני מכירה את My Day הרבה מאוד זמן, בעיקר בזכות חברות שלי שנעזרו המון בקהילת הכלות בפייסבוק. אני חושבת שזה הדבר הכי חכם לעשות, כי כלות הן אוכלוסייה די לחוצה ויש משהו מאוד תומך ומחבק בלהיות חלק מקבוצה של בנות שנמצאות בדיוק באותו מצב. לאגד את כולן במקום אחד ולתת להן את האפשרות לתת ולקבל טיפים אחת מהשנייה, להמליץ על ספקים ולתמוך אחת בשנייה, אלו דברים שיכולים מאוד להועיל וגם לחסוך הרבה זמן וכאב ראש לזוגות.

ולסיום, מה התוכניות לירח הדבש?

אביב צריך לעבור מבחני לשכה, אז ירח הדבש יתעכב קצת. מה שכן, אנחנו כנראה נעשה מינימון של שבוע בריביירה הצרפתית.

 

הצצה להכנות לחתונה של בר זומר

הסייב דה דייט של אביב ובר. מתוך עמוד האינסטגרם של בר זומר. צילום: אורי חיון

סדרת הדיגיטל “חתונה ללא פשרות” בחסות מותק הוודקה סופר פרימיום Grey Goose, עולה בהמשכים בחשבון האינסטגרם של בר זומר החל מהתאריך 22.7 ותימשך עד מועד החתונה באוגוסט.

קטגוריות
מידע שימושי,צילומים,אלכוהול,המגזין
תגיות
אביגדור,אלכוהול בחתונה,אלכוהול
Menu Title
x